Η MET Aqua water technologies systems ανταποκρινόμενη στις σημερινές ανάγκες για καθαρό πόσιμο νερό, σας προτείνει σύγχρονα συστήματα επεξεργασίας νερού και συστήματα επεξεργασίας αποβλήτων νέας τεχνολογίας.

Λόγω της συνεχούς κλιματικής αλλαγής και της μόλυνσης του περιβάλλοντος, η ανάγκη για καθαρό πόσιμο νερό θεωρείται επιτακτική. Επιστήμονες και Διεθνείς Οργανώσεις Ποιότητας Νερού τονίζουν ότι το ακατάλληλο προς πόση νερό αποτελεί σοβαρή απειλή για την ανθρώπινη υγεία. Έτσι, για την ασφάλεια του νερού, ενός συλλογικού αγαθού που διαρκώς υποβαθμίζεται, παρέχονται υψηλής ποιότητας συστήματα επεξεργασίας και φίλτρανσης για οικιακή και επαγγελματική χρήση, προσφέροντας σε εσάς και την οικογένεια σας ασφαλές, καθαρό, διαυγές και αναζωογονητικό πόσιμο νερό. 

Η MET Aqua water technologies systems διαθέτει τις λύσεις για την επεξεργασία και την φίλτρανση του νερού για κάθε περίπτωση, με συστήματα αντίστροφης ώσμωσης, βιομηχανικά συστήματα νερού, συστήματα επεξεργασίας αποβλήτων καθώς και την νέα εξελιγμένη συσκευή διάσπασης αλάτων Max Magnetic Eco water solution, βελτιώνοντας τις παροχές ύδρευσης και άρδευσης αλλά και όλες τις αγροτικές καλλιέργειες.

Παρέχουμε ποιότητα νερού για ποιότητα ζωής!  Με τα πιστοποιημένα συστήματα επεξεργασίας νερού της MET Aqua water technologies systems θα απολαμβάνετε άφοβα το νερό βρύσης, αφού απομακρύνονται όλες οι επιβλαβείς ουσίες και δίνονται τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία για την σωστή ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Met Aqua
Water Technologies Systems

Διευθ.: Ηροδότου 25, Μέγαρα Αττικής
Τ.Κ.: 191 00

Τηλ: 2296 024341 Fax: 2296 022051

BLOG